icon

NL

icon

NL

Waarom het jou nu wel gaat lukken

Waarom het jou nu wel gaat lukken

Welke goede voornemens heb jij vorig jaar december gemaakt met jezelf?

Waar sta je nu met het realiseren van deze voornemen(s).

Wat is het toch met die voornemens? We maken ze elk jaar weer. Want in het nieuwe jaar willen we startten met een frisse schone lei. Het bekende roer moet om. Je gaat het nu anders doen.

Minder druk maken, gezonder eten, meer sporten/bewegen en afvallen. Deze top 4 van voornemens zal je vast bekend voorkomen. Wellicht staat jouw voornemen hier ook tussen.

Goede voornemens bedenken is het probleem niet: de uitdaging zit ’m in het realiseren van al die mooie dromen. Onderzoek van o.a. ING wees uit dat 83 procent van de mensen aan het begin van het jaar oprecht denkt dat ze wél gaan slagen. Maar het resultaat is ontluisterend: dik 90 procent slaagt namelijk niet.

Hoe komt het dat de meeste goede voornemens tot mislukken gedoemd zijn? Terwijl we allemaal zo enthousiast beginnen. Hoe komt het dat het elk jaar niet lukt terwijl de voornemens die we maken zo belangrijk voor ons zijn?

Waarom voornemens niet werken en hoe het wel moet? Dat is van veel factoren afhankelijk.

Het eerste advies wat ik je wil geven is: denk in doelen en niet in voornemens.

Ik heb de afgelopen jaren al heel veel mensen succesvol mogen helpen met het verwezenlijken van hun doelen. Met al mijn ervaring weet ik dus waar jij tegenaan loopt en hoe jij je voelt.

Daarom heb ik speciaal voor jou 10 tips gebundeld. Zodat het je nu wel gaat lukken. Ik hoop dat deze tips jou weer nieuwe inzichten geven op weg naar het behalen en behouden van jouw doelen.

Heb je naar aanleiding van het lezen van de 10 tips vragen?
Via https://motivatedcoaching.nl/contact kun je een gratis strategiegesprek met mij inplannen van 45 minuten. Tijdens dit gesprek luister ik naar je verhaal en de problemen waar je nu tegenaan loopt. Dan leg ik jou graag uit hoe ik jou kan helpen.

Je staat er niet alleen voor!

Veel leesplezier.

Let’s get MO-tivated!

Monique Pols