icon

NL

icon

NL

Illustration

OVER MONIQUE

Hi, ik ben Monique Pols. Trotse eigenaar, gecertifieerd (personal) trainer, leefstijl- en voedingcoach bij Motivated Coaching.

Waarom ik mijn bedrijf Motivated Coaching heb genoemd?Iedereen noemt mij Mo. En mijn passie is om mensen te motiveren naar een fitter, gezonder en gelukkiger leven en al het moois wat dit teweeg brengt. Daarom heb ik Motivated Coaching opgericht!
Resultaat creëren en behouden is niet moeilijk als je weet wat je moet doen en in staat bent blijvende veranderingen toe te brengen. Ik weet uit eigen ervaring hoe moeilijk het is om te veranderen. Want ik heb ook gestaan waar jij staat. Ik ken de struggles, frustraties en de impact hiervan. Zowel fysiek als mentaal. Daarom begrijp ik jou en weet ik ook hoe ik jou hierbij kan helpen.
Tijdens mijn journey stelde ik mij de vraag: "waarom lukt het mij niet om (kleine) veranderingen door te voeren, die mij brengen waar ik wil zijn"? Ik specialiseerde mij, naast trainen, voeding en leefstijl in deze materie.
Want THE key to change vind je in jouw gedragspatronen. 
Motivated Coaching staat voor duurzame gedragsverandering bedoeld voor mensen die voor ECHT resultaat willen gaan. Startend van binnenuit, startend vanuit je brein. Want als je de binnenkant aandacht geeft ga je dat aan je buitenkant zien.
Ik heb de afgelopen jaren al heel veel cliënten succesvol mogen helpen met het verwezenlijken van hun doelen.
Ben jij de volgende die klaar is voor krachtig resultaat?

Illustration

Monique laat je groeien

Het Motivated Program is een op maat gemaakt programma. Afgestemd op jouw doelen en behoeftes. Samen brengen we jouw doelen in kaart en we maken een plan om die te behalen. Tijdens het Motivated Program ga je niet alleen fysiek aan de slag, je krijgt ook kennis en inzichten op het gebied van mindset, training, voeding en leefstijl.
Het Motivated Program is er voor individuen, duo's, small groups en bedrijven. Afvallen, fitter worden, trainen voor een specifiek doel, hormonale balans vinden, een burn-out behandelplan of stoppen met roken; het Motivated Program kan worden ingezet voor elk doel.
We beginnen met een vrijblijvend strategiegesprek. Gaan we samen aan de slag? Dan krijg je toegang tot de Motivated Coaching digitale omgeving. Hier vind je jouw resultaten, workout's en voedingsdagboek. Afhankelijk van je voorkeuren en doelen ga je samen met Monique het traject van (minimaal) 90 dagen aan.
Monique hoopt jou ook te kunnen helpen met het realiseren van jouw doelen! Plan een gratis strategiegesprek in en kom alles te weten over haar maatwerk aanpak. Tot snel!?