Illustration

Over Motivated Coaching

Stel je voor: je gaat door zoals je altijd al deed. Dan krijg je, wat je altijd kreeg. Terwijl je juist wilt veranderen. Je wilt doelen halen, vitaler zijn, minder stress ervaren. Gezond leven.
Soms lukt dat niet alleen. Dan wil je hulp. Niet van zomaar iemand, maar van iemand met verstand van zaken, iemand die je kunt vertrouwen. Bij sport en bewegen is namelijk de juiste begeleiding nodig. Verkeerd bewegen, te hard van stapel lopen of onjuiste doelen stellen kunnen namelijk voor een averechts effect zorgen.
Die juiste begeleiding, die vind je bij Motivated Coaching. Monique laat je niet zomaar een paar oefeningen doen, zij maakt een op maat gemaakt programma. De perfecte balans tussen jouw doel, tijd en persoon. Samen kijken we wat nodig is en jij krijgt de kennis en tools die je nodig hebt om te groeien.
Monique laat je stralen, in jezelf geloven en motiveren je om gezonder te blijven leven, want daar krijg je energie van. Ook jij kunt je doelen bereiken, met Motivated Coaching als helpende hand.

Motivated Coaching laat je groeien

Monique Pols

Monique is een ervaren, enthousiaste, energierijke en gedreven ondernemer, sporter en coach. Sport, voeding en gezondheid zijn haar passie en lopen als een rode draad door haar leven. Als coach heeft Monique de missie om er elke dag opnieuw voor te zorgen dat haar cliënten stralen, van binnen en van buiten. Al jarenlang begeleidt, motiveert en inspireert ze cliënten bij het behalen van hun doelen.
“De kracht om ervoor te gaan! Iedereen heeft het in zich, alleen is het vinden, ontwikkelen en gebruiken ervan niet altijd even makkelijk. Ik help je graag inzien welk potentieel er in jou schuilt, wat je ermee kunt doen en bereiken. Samen gaan we als de bliksem. Tot snel? Liefs, Monique”