Illustration

Over Motivated Coaching

Stel je voor: je gaat door zoals je altijd al deed. Dan krijg je, wat je altijd kreeg. Terwijl je juist wilt veranderen. Je doelen halen, vitaler zijn, minder stress ervaren. Gezond leven.
Soms lukt dat niet alleen. Dan wil je hulp. Niet van zomaar iemand, maar van iemand met verstand van zaken, iemand die je kunt vertrouwen. Bij sport en bewegen is namelijk de juiste begeleiding nodig. Verkeerd bewegen, te hard van stapel lopen of onjuiste doelen stellen kunnen voor een averechts effect zorgen.
Die juiste begeleiding, die vind je bij Motivated Coaching. Monique laat je niet zomaar een paar oefeningen doen, zij maakt een op maat gemaakt programma. De perfecte balans tussen jouw doelen, tijd en persoon. Samen kijken we wat nodig is en jij krijgt kennis en tools om te groeien.
Monique laat je stralen, in jezelf geloven en motiveert je om gezonder te blijven leven, want daar krijg je energie van. Ook jij kunt je doelen bereiken, met Motivated Coaching als helpende hand.

Motivated Coaching laat je groeien

Het Motivated Program is een op maat gemaakt programma. Afgestemd op jouw doelen en behoeftes. Samen brengen we jouw doelen in kaart en we maken een plan om die te behalen. Tijdens het Motivated Program ga je niet alleen fysiek aan de slag, je krijgt ook kennis en inzichten op het gebied van mindset, training, voeding en leefstijl.
Het Motivated Program is er voor individuen, duo's, small groups en bedrijven. Afvallen, fitter worden, trainen voor een specifiek doel, hormonale balans vinden, een burn-out behandelplan of stoppen met roken; het Motivated Program kan worden ingezet voor elk doel.
We beginnen met een vrijblijvende intake. Ga je met Monique aan de slag? Dan krijg je toegang tot onze digitale omgeving. Hier vind je jouw resultaten, trainingsschema's en voedingsdagboek. Daarnaast ontvang je de "make yourself proud" planner waarin je jouw proces kunt bijhouden. Afhankelijk van je voorkeuren en doelen ga je samen met Monique het traject van (minimaal) 90 dagen aan.
Waar wacht je nog op? Plan een gratis intake gesprek met Monique en kom alles te weten over de maatwerkaanpak van Motivated Coaching.