MOTIVATED COACHING

OVER MC

Your journey starts with getting Motivated!
training
lifestyle
nutrition
mindset

MONIQUE

Monique Pols, de oprichter van Motivated Coaching, is een ervaren, enthousiaste, energierijke en gedreven ondernemer, sporter en coach. Sport, voeding en gezondheid zijn al vanaf jongs af aan haar passie en lopen als een rode draad door haar leven. Als coach heeft zij de missie om er elke dag opnieuw voor zorgen dat mensen vitaler worden, ze in hun diepste te kunnen raken en te hen motiveren om gezonder te leven. Al jarenlang begeleidt, motiveert en inspireert ze cliënten bij het behalen van mooie resultaten.

Motivated Coaching biedt een totaalpakket van begeleiding en adviezen in zowel training, voeding, mindset en vitaliteit. Het voorheen onbereikbare wordt bereikbaar. Wil je dat ervaren? Neem contact met ons op en let’s get Motivated!

VISIE

Mensen laten stralen, kennis met ze delen en hen daarmee tools te geven om te groeien. Mensen de controle teruggeven, (weer) trots op zichzelf leren zijn en in zichzelf laten geloven. Richting geven en empowerment delen zodat wat onbereikbaar lijkt, bereikbaar wordt. Dat is waar Motivated Coaching voor staat.

In onze private gym in Amsterdam draait het om jou. Samen gaan we voor een duurzaam resultaat. Hoe vaak heb je al geprobeerd verandering in jouw levensstijl te brengen? Of wil je graag veranderen maar weet je niet waar je moet beginnen? Bij Motivated Coaching ben je op de juiste plek.

Iedereen kan zijn of haar doelen bereiken, maar soms is er een helpende hand nodig om de doelen te bepalen en te behalen. Die helpende hand dat zijn wij. Vanuit de gym in Amsterdam gaan we met een persoonlijke, unieke aanpak aan de slag met jouw doelen.  Je kunt bij ons terecht voor zowel mentale als fysieke coaching op het gebied van trainen, voeding, mindset en vitaliteit.

Gedragsverandering is een duurzaam proces waarin je jezelf leert kennen. In dit proces draait het om jou en het belang van je eigen bewustwording. Motivated Coaching is er om de bewustwording van je eigen kracht en ontwikkelpunten om te zetten in motivatie. Een realistische en nuchtere aanpak waarbij we kijken naar jouw levensstijl en specifieke wensen. Bij Motivated Coaching draait het om gerichte samenwerking met een persoonlijke benadering.

AANBOD

Bij Motivated Coaching kan je terecht voor fysieke en mentale coaching. Het Motivated Program is een op maat gemaakt coachings-programma dat volledig wordt afgestemd op jouw doelen en behoeftes. Samen gaan we aan de slag met het in kaart brengen en wijzigen van jouw mindset, discipline en motivatie. Gedurende het Motivated Program ontwikkel je kennis en inzichten op het gebied van trainen, voeding, mindset en vitaliteit.

Het Motivated Program kan gevolgd worden door individuen, small group, Crossfit boxen, bedrijven en sportscholen. Hormonale problemen in balans krijgen, een effectief burn-out behandelplan maken of stoppen met roken; het Motivated Program kan worden in gezet voor ieder doel. Met professionele begeleiding en maatwerk van jouw specifieke doelen kom jij weer lekker in je vel.

Jouw Motivated Program start met een persoonlijke intake. Je krijgt toegang tot eigen digitale omgeving om inzicht te krijgen in onder andere je meetresultaten, trainingsschema’s en voedingsdagboek. Daarnaast ontvang je het ‘make yourself proud’ boek waarin je je eigen proces kunt bijhouden. Afhankelijk van jouw voorkeuren en doelen zullen we samen het traject van (minimaal) 90 dagen doorgaan. Monique zal jou tijdens het gratis intakegesprek in de gym in Amsterdam of op locatie verder informeren over de werkwijze.