icon

NL

icon

NL

Illustration

GELUKKIGERE ENVITALE WERKNEMERS

Ga voor Corporate Vitality Coaching

Medewerkers voor een langere tijd aan je binden én het ziekte- verzuim laag houden; natuurlijk wil je dat als werkgever. Maar in een tijd met arbeidsmarktkrapte is het des te belangrijker om in te zetten op duurzame inzetbaarheid. Vitaliteit speelt hierbij een belangrijke rol. JAZEKER! Maar hoe verbeter je de vitaliteit van je medewerkers binnen jouw bedrijf? Hoe hoog staan onderwerpen als duurzame inzetbaarheid en vitaliteit in de huidige HR strategie binnen jouw bedrijf?
Wat levert het jou op: minder werkstress, minder ziekteverzuim, meer productiviteit, hogere teamspirit en gelukkigere en vitale werknemers.
En wist je dat de kosten vaak volledig fiscaal aftrekbaar zijn?

Voor wie is Motivated Corporate Vitality Coaching?

Hoe ­gelukkig ­en ­vitaal ­zijn ­jouw ­medewerkers? ­Hoe ­­profileer ­je­ je als werkgever binnen jouw bedrijf ten aanzien van andere bedrijven? In jouw branch of elders? Dit zijn vraagstukken waar ik jou bij kan ondersteunen. Samen met een team van experts.

Ons doel is jouw medewerkers vitaler maken en houden. En die belangrijke bijdrage te leven aan het onderwerp duurzame inzetbaarheid binnen jouw bedrijf. Wij nemen dit werk uit jouw handen zodat jij je kan richten op de business.

Motivated Corporate Vitality Coaching biedt verschillende losse diensten en complete vitaliteitsprogramma’s voor iedere medewerker, gedurende iedere fase van het leven tegen een voor iedere werkgever bereikbaar budget.
Meer weten? Ik vertel je er graag meer over tijdens een gratis kennismakingsgesprek.

Thank you!

We will contact you shortly

Can't send form.

Please try again later.

Wat zou er gebeuren als je investeert in de vitaliteit van je medewerkers? 

Wat levert het jou op: minder werkstress, minder ziekteverzuim, meer productiviteit, hogere teamspirit en gelukkigere en vitale werknemers.

Illustration

Bij Motivated Corporate Vitality Coaching vind je alles wat je nodig hebt

Tips en advies, on- en offline individuele- of groepscoaching, (losse) fysieke trainingen, vitaliteit gerelateerde lezingen en workshops of complete verandertrajecten.
Onderwerpen waar ik jou bij kan helpen zijn: Doelen stellen en plannen, Ritme en regelmaat, motivatie en gedragsverandering, voeding, bewegen en trainen, infobesitas en multitasking, Stress, slaap, ontspanning, afvallen & fit en vitaal thuiswerken.

Waarom inzetten op vitaliteit?

Vitaliteit geeft aan hoe iemand zich zowel fysiek als mentaal voelt. Het is een belangrijke voorwaarde voor duurzame inzetbaarheid. Want bij vitale medewerkers is de kans groter dat ze langer blijven. Maar er zijn meer redenen om in te zetten op vitaliteit. Zo voelen vitale medewerkers zich veel vaker betrokken bij jouw organisatie, en zetten zij graag een stapje extra. Ook melden vitale medewerkers zich minder vaak ziek.
Motivated Corporate Vitality Coaching richt zich op duurzame verandering, in haalbare praktische stappen. Hierdoor is de coaching waardevol voor mens én bedrijf! Fittere medewerkers dragen tenslotte bij aan een fittere organisatie. Daarnaast zijn de kosten vaak ook nog eens volledig fiscaal aftrekbaar. Ik vertel je er graag meer over tijdens een gratis kennismakingsgesprek. Bel op 0630285793 of mail naar ln.gnihcaocdetavitom%40euqinom

Illustration

Monique Pols

Leefstijl- en voedingcoach bij Motivated Coaching HR-specialist, 18 jaar ervaring (specialisatie verzuim)

Illustration

FAQ

 • Wat is vitaliteit?

  Vitaliteit draait om energie, motivatie, veerkracht en gezondheid. Thema’s die bij Motivated Coaching altijd centraal staan. Motivated Corporate Vitality Coaching biedt persoonlijke begeleiding en relevante handvatten voor werknemers om gezonder te leven met een goede balans tussen werk, gezinsleven en vrije tijd. Met als gevolg duurzaam inzetbaar personeel, een laag ziekteverzuim en hoge productiviteit.

 • Wat is Corporate Wellbeing/Vitaliteit??

  Corporate Wellbeing verwijst naar het welzijn van werknemers in een bedrijfsomgeving en omvat verschillende elementen die het fysieke, emotionele, mentale en sociale welzijn van werknemers ondersteunen. Het doel van Corporate Wellbeing is om een ​​werkomgeving te creëren die de gezondheid, het geluk en de productiviteit van werknemers bevordert en tegelijkertijd de prestaties van het bedrijf verbetert.

 • Waarom is Corporate Wellbeing belangrijk?

  Corporate Wellbeing is belangrijk omdat het direct van invloed is op de gezondheid, het geluk en de productiviteit van werknemers en indirect op de prestaties van het bedrijf. Wanneer werknemers zich goed voelen en worden ondersteund in hun welzijn, zijn ze productiever, gemotiveerder en meer betrokken bij hun werk. Dit leidt tot hogere prestaties, betere klanttevredenheid en een concurrentievoordeel op de markt.

 • Welke aspecten spelen een rol bij Corporate Wellbeing?

  Corporate Wellbeing omvat verschillende aspecten, waaronder fysieke gezondheid, mentale gezondheid, werkplekergonomie, werk-privébalans en sociale verbindingen. Het bevorderen van Corporate Wellbeing kan leiden tot een hogere productiviteit, een lager ziekteverzuim en een hogere werknemersbetrokkenheid en retentie. Bedrijven kunnen Corporate Wellbeing bevorderen door middel van beleid, programma's, trainingen en initiatieven die gericht zijn op het creëren van een gezonde en ondersteunende werkomgeving.

 • Wordt Vitality Coaching verzekerd?

  De gezondheid en het welzijn van medewerkers zijn momenteel van cruciaal belang. Gelukkig bieden de meeste verzekeringen dekking voor Vitaliteitsprogramma's. Het loont de moeite om de voorwaarden van je eigen verzekering te bekijken of contact op te nemen met de verzekeraar. Zo kun je ervoor zorgen dat jouw werknemers kunnen profiteren van programma's die hen helpen gezond en vitaal te blijven. Door te investeren in de gezondheid en het welzijn van je werknemers, investeer je ook in het succes van je bedrijf op de lange termijn. Wacht dus niet langer en zorg ervoor dat jouw bedrijf ook het beste uit haar medewerkers haalt!

 • Burnout en verzuim in Nederland

  Eén op de zeven werkenden heeft last van burn-out klachten. Dat zijn 1,3 miljoen mensen. In 2022 zorgde dit voor 11 miljoen dagen per jaar dat werkenden ziek thuis zitten. Dat zijn er 1,6 miljoen meer dan in 2020. En dit kost bakken met geld. De burn-out cijfers blijven maar stijgen. De vraag die gesteld moet worden is of de werkgever pas te werk wilt gaan als het te laat is of preventief. 

6 praktische tips voor meer vitaliteit op de werkvloer.

Hoe verbeter je de vitaliteit van je medewerkers binnen jouw bedrijf?