Aanbod

Soms heb je een helpende hand nodig om jouw doelen te bepalen en te behalen. Die helpende hand, dat is Monique. Ben jij klaar om met een Motivated Program jouw leefstijl te veranderen? Neem contact op met Monique om jouw op maat gemaakte Motivated Program te bespreken. Let's get Motivated!

Individueel programma

Het Motivated Program wordt afgestemd op jouw doel(en) en behoeftes. Dus, wil jij jouw doelen deze keer wel halen? Ben jij klaar om verantwoordelijkheid te nemen en verandering in jouw leefstijl aan te brengen? Neem vandaag nog contact op met Monique. Want mindset, voeding, training of leefstijl; er is een Motivated Program voor iedereen. Je kunt al aan de slag vanaf € 70,- excl. btw per uur. Ben je ondernemer? Dan zijn de kosten in sommige gevallen aftrekbaar. Let’s get Motivated!

Duo training

Duo-training, dat is werken aan je eigen doelen en tegelijkertijd plezier beleven met je vriend(in), familielid of collega. Monique stelt voor jullie een persoonlijk Motivated Program op. Je volgt dus je eigen programma, maar de trainingen doe je samen. Een of meerdere keren per week in de Gouden Bocht gym aan de Herengracht, aan huis of buiten. Weten wat er voor jullie mogelijk is? Neem voor meer informatie of een proefsessie contact op met Monique. Everything is better with buddies!

Smallgroup

Trainen in een groep van 4-6 personen. Dat betekent je eigen doelen halen, maar er nooit alleen voor staan. Minimaal 90 dagen intensief samenwerken en je doelen behalen. Je traint twee keer per week met dezelfde groep en elke twee weken vindt een coaching moment plaats. Je kunt nieuwe mensen leren kennen of met een smallgroup die je zelf samenstelt aan de slag. Dus willen jij en je vrienden, vriendinnen, kennissen of collega’s jullie doelen halen? Neem dan vandaag nog contact op met Monique voor meer informatie. Ready to high five your buddies?

Werkgevers

Wil je verzuim verminderen? Duurzaam inzetbare, tevreden en gezonde werknemers? Kies dan voor Motivated Coaching! Het Motivated Program is een uniek maatwerkprogramma dat volledig wordt afgestemd op de behoeftes van jouw werknemers. Een investering in jouw medewerkers die zichzelf dubbel en dwars terug verdient. Denk aan verlaagde verzuimkosten, een hogere betrokkenheid, betere resultaten en een hogere productiviteit. Motivated Coaching verzorgt ook losse trainingen, workshops en trajecten. In de private gym aan de Herengracht in Amsterdam of op elke gewenste locatie. Why wait?

Zet nu jouw eerste stap naar succes

Bedankt voor je aanvraag!

Monique neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Can't send form.

Please try again later.