Aanbod

Soms is er een helpende hand nodig om doelen te bepalen en te behalen. Die helpende hand, dat zijn wij. Ben jij klaar om met een Motivated Program verantwoordelijkheid te nemen en verandering in jouw levensstijl, die van je werknemers of atleten aan te brengen? Kies voor Motivated Coaching!

Individueel programma

Het Motivated Program wordt afgestemd op jouw doel(en) en behoeftes. Dus, ben jij klaar om verantwoordelijkheid te nemen en verandering in jouw levensstijl te brengen? Wil jij jouw doelen deze keer wel halen? Neem vandaag nog contact met ons op. Want trainen, voeding of vitaliteit; er is een Motivated Program voor iedereen. Let’s get Motivated!

Smallgroup

Trainen in een groep van 4-6 personen. Dat betekent je eigen doelen halen, maar er nooit alleen voor staan. Dus wil jij nieuwe mensen ontmoeten. Intensief samenwerken en je eigen doelen behalen? Neem dan contact met ons op voor een groepssessie. Ready to high five your buddies?

Crossfitboxen en sportondernemers

Kan je als ondernemer wel wat hulp gebruiken maar heb je geen mogelijkheden om een extra coach aan te nemen? Kies voor Motivated Coaching! Zijn je atleten toe aan meer persoonlijke begeleiding maar ontbreekt het aan de tijd? Kies voor Motivated Coaching! Samen met jouw atleten werken we intensief aan voedingspatroon, gedrag en vitaliteit. Daarmee worden fysieke en mentale doelen behaald. Of het nu gaat om gewicht verliezen, spieropbouw, specifieke sportprestaties verbeteren of de top te behalen. Motivated Coaching helpt. Ready to go next level?

Mindset

Wil je verzuim verminderen? Duurzaam inzetbare, tevreden en gezonde werknemers? Kies voor Motivated Coaching! Want een investering in vitale medewerkers verdient zichzelf dubbel en dwars terug. Dit zorgt namelijk voor minder verzuimkosten, hogere betrokkenheid en een beter imago op de krappe arbeidsmarkt. Maar ook voor betere resultaten en een hogere productiviteit. Het Motivated Program is een uniek maatwerkprogramma dat volledig wordt afgestemd op de behoeftes van jouw werknemers. Motivated Coaching verzorgt losse trainingen of trajecten op elke gewenste locatie. De kosten zijn volledig fiscaal aftrekbaar. Why wait?

Neem direct contact op met Monique

Bedankt voor je aanvraag!

Monique neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Can't send form.

Please try again later.