icon

NL

icon

NL

Award Personal Trainer Amsterdam

Award Personal Trainer Amsterdam

Een Dutch Fitness Gold Award. Deze mocht ik dit jaar in ontvangst nemen. Waarvoor? Amsterdam's most highly rated Personal Trainer. 

Ik ben super dankbaar voor alle steun en het feit dat ik 8 jaar geleden dit pad ging bewandelen. Want ik heb van mijn hobby mijn werk kunnen maken. 

Deze maand werk ik exact 5 jaar als personal trainer in Amsterdam, in hartje centrum op de Herengracht. 

Waarom zou je moeten kiezen voor mij? Het aanbod van personal trainers in Amsterdam is groot. En iedere personal trainer adverteert dat je bij hem of haar jouw doelen kan behalen ;) Dus ik ook!

Wat maakt personal training bij Motivated Coaching anders dan anderen? 

- Een gecertificeerde personal trainer die de juiste papieren en ervaring heeft, weet wat ze doet en hoe ze op een verantwoorde manier met jouw lichaam moet opgaan in elke fase van je leven;

- Een personal trainer die een uur helemaal van jou is, naar jou luistert, op jou wacht en jou de aandacht geeft die nodig is om jouw doelen met resultaat te bereiken;

- Een persoonlijke gym in hartje Amsterdam die je helemaal voor jezelf hebt en alleen toegankelijk is op afspraak; 

- Techniek en jouw lichaamshouding staan tijdens de personal training sessies centraal. Zo weet jij, als je klaar bent met het traject bij Motivated Coaching, hoe jij het beste moet trainen en beheers jij de juiste techniek als geen ander. Dat geeft zelfvertrouwen en jij weet blessures te voorkomen;

- Personal training bij Motivated Coaching betekent een persoonlijk plan wat totaal op jouw lijf en doelen is geschreven.

Strakker worden, spieren kweken, je fitter en energieker voelen, (sport) prestaties verbeteren en sterker worden na een revalidatietraject. Ik weet zeker dat ik jou kan helpen. 

Wil je persoonlijk kennismaken met mij? Graag! Neem contact met mij op via: https://motivatedcoaching.nl/contact waar je een gratis en vrijblijvende afspraak kan inplannen. 

Ik kijk uit naar onze ontmoeting en om samen met jou aan de slag te gaan.

Want jouw doel is mijn missie. 

Let's get MOtivated 

Tot snel!