icon

NL

icon

NL

De week van de werkstress. Wat zijn jouw plannen?

De week van de werkstress. Wat zijn jouw plannen?

15 november start de week van de werkstress. Een week gericht op het creëren van bewustzijn voor beroepsziekte nummer 1: stress. Ondanks dat de week van de werkstress voor het zesde jaar georganiseerd wordt, zijn de schrikbarende cijfers rondom werkdruk en -stress nog niet gedaald. De hoogste tijd dus om werkstress structureel aan te pakken.

Maar, hoe dan?
Hoe zorg je ervoor dat werknemers vitaler worden, zich lekkerder in hun vel voelen, meer werkplezier ervaren en zich blijven ontwikkelen? Door te investeren in programma’s waarmee je werknemers leren werkdruk te verminderen en werkstress te voorkomen. Zorg er bijvoorbeeld voor dat werknemers kunnen ontspannen (bijvoorbeeld door in de pauze fitnesstrainingen aan te bieden) en geef hen mogelijkheden om zichzelf te ontwikkelen.

Bewegen
Bewegen is een perfect middel om stress te verminderen en prestaties te verbeteren. De geheugenfunctie en het concentratievermogen verbeteren, de endorfine-levels verhogen en de cortisol levels nemen af. Met andere woorden: stress vermindert.

Kies voor de juiste begeleiding
De juiste begeleiding bij het inzetten van sport en bewegen is geen overbodige luxe. Verkeerd bewegen, te hard van stapel lopen of onjuiste doelen stellen kunnen voor een averechts effect zorgen. Kies daarom altijd voor de juiste begeleiding. 

Kies voor het Motivated Program van Motivated Coaching, een uniek anti-werkstress programma dat volledig wordt afgestemd op de wensen en behoeftes van jouw werknemers. 

Motivated Coach Monique verzorgt o.a. losse trainingen of volledige sport- en coachingstrajecten op haar locatie aan de Herengracht 469 in Amsterdam of op elke gewenste locatie. Een investering in vitale medewerkers verdient zichzelf dubbel en dwars terug. Vitalere werknemers leiden tot minder verzuimkosten, hogere betrokkenheid en een beter imago op de krappe arbeidsmarkt. Maar ook tot betere resultaten en een hogere productiviteit. Daarnaast zijn de kosten ook nog eens volledig fiscaal aftrekbaar. Monique vertelt je graag meer over alle voordelen van het  Motivated Program. Dus, waar wacht je nog op? Plan jouw kop koffie met Motivated Coach Monique vandaag nog in. Let’s get Mo-tivated!