icon

NL

icon

NL

Geef jouw lichaam alleen het beste!

Geef jouw lichaam alleen het beste!

De fitness- en gezondheidsbranch zijn booming! Het internet en sociale mediakanalen staan vol met personal trainers en leefstijlcoaches die zichzelf 'experts' noemen.  

Dit zal jouw zoektocht niet heel erg makkelijk maken. Dus wat is belangrijk voor jou? 

Personal trainers en leefstijlcoaches zijn vrije beroepen in Nederland. Dat betekent dat iedereen deze beroepen mag uitvoeren zonder enige scholing, de juiste papieren, kennis en ervaring. 

Dit kan zorgen voor risico's met vervelende fysieke/ mentale gevolgen. Mijn advies aan jou is, doe je huiswerk voor je daadwerkelijk met een personal trainer of leefstijlcoach aan de slag gaat. 

Als je kiest voor mij, kies je voor een gecertificeerde personal trainer/leefstijlcoach met 7 jaar ervaring. Ik weet waar ik het over heb, heb verstand hoe ik jouw lichaam moet gaan trainen en weet hoe ik jou kan helpen. 

Ik sta ingeschreven in het beroepsregister van de fitnessbranch NL Actief. Een plek waar je gediplomeerde professionals vindt die de juiste en aantoonbare compententies hebben om met jou aan de slag te gaan. 

https://www.nlactief.nl/branchediploma/fitned-nl/id/7f903f74-e65b-4eb4-bbbe-0c3e798c488c?returnUrl=https%3A%2F%2Fwww.nlactief.nl%2Fbranchediploma%2Ffitned-nl%3Ffilter%3DPols

Of wij een klik hebben en ik of jouw vertrouwen krijg om je te helpen naar het gewenste resultaat? 

Via de https://motivatedcoaching.nl/contact maak je een gratis afspraak met mij zodat we samen kennis kunnen maken. Persoonlijk of via zoom. Tijdens deze afspraak kan je kijken naar die klik, je vragen stellen en natuurlijk de locatie bekijken. 

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten! 

Let's get MOtivated! 

Met gemotiveerde groet,

Mo (nique)