icon

NL

icon

NL

Energetisch Morfologische Bloedtest (EMB)

Illustration

Je wilt inzicht krijgen waar jouw klachten vandaan komen of inzicht krijgen hoe jouw lichaam van binnen werkt. Of je wilt weten waarom jij jouw doelen niet bereikt. Waarom je last blijft houden van een vetophoping rond je buik en heupen, waarom je geen gewicht verliest, het alsmaar koud hebt, een opgeblazen gevoel in je buik houdt, last hebt van huidklachten of waarom het maar niet lukt spieren aan te maken? Dan is een EMB-test iets voor jou. 
Wat wordt er onder meer getest met een Energetisch Morfologische Bloedtest?Status van de darmen VoedseltekortenVormen van stressVoedsel intolerantiesOntstekingenHormonale verstoringenSchildklierproblemenVitamine-& mineralenpanel
Hoe verloopt de test?De test wordt uitgevoerd met een prikpen. Enkele druppels bloed die uit je vinger komen worden met behulp van een klein pipetje in een buisje opgevangen. Een paar bloeddruppels worden op een glaasje verzameld. In een consult bespreken we samen de uitslag van dit bloedonderzoek. Je kunt zelf met de resultaten aan de slag of we verwerken ze in jouw Motivated Program. 
Wat kost een EMB-testDe kosten voor een EMB-test zijn EUR 170,- exclusief 21% btw. Dat inclusief het bespreken van de resultaten en wat deze jou op kunnen leveren. 

Wat testen we?

icon

Status van de darmen

icon

Hormonale verstoringen

icon

Voedseltekorten en - intoleranties

icon

Vitamine- en mineralenpanel

icon

Ontstekingen

icon

Vormen van stress

Disclaimer

De adviezen die uit een EMB- test komen hebben een energetische en/of holistische insteek.De waarden in deze test kunnen niet een-op-een vergeleken worden met een reguliere bloedtest. Dus er kan regulier een normaal waarde zijn van B12 terwijl de EMB-test een deficiëntie aangeeftEMB-test doet metingen, vaststellingen, onderzoeken en behandelingen uitsluitend met instemming van de cliënt. Deze vervangen echter niet de diagnostiek, verpleging en verzorging van reguliere gezondheidszorg. Metingen, vaststellingen, onderzoek en behandeling met behulp van de EMB-test valt onder de categorie ‘natuurgerichte geneeswijzen’. Natuurlijk streven wij ernaar onjuistheden in adviezen aan de hand van de EMB-test te voorkomen.